Dolj: Şofer depistat în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcooliceO patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 4 Poliție, aflată în serviciul de patrulare pe strada Brazda lui Novac, l-au depistat, ieri noapte, pe Ş. Cosmin, de 25 de ani, domiciliat în comuna Predeşti, județul Dolj, care se afla la volanul unui autoturism și, având în vedere că acesta emana un miros puternic de alcool, a fost condus la Biroul Rutier în vederea testării cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la U.P.U. Craiova unde, cu consimţământul prealabil al acestuia, i s-au recoltat două probe bilogice în vederea stabilirii alcoolemei.


Cercetările se continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 septembrie 2017

Mehedinţi: 21 Septembrie, Ziua fără accidente rutiere mortale

Proiectul „EDWARD – The European Day Without A Road Death” îşi propune ca ziua de 21 septembrie 2017 să devină Ziua europeană fără niciun accident rutier mortal. Acest proiect este destinat conştientizării tuturor categoriilor de participanţi la ...

Sumarul ediției de duminică, 24 septembrie 2017

Top