11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând sub influența alcoolului

Dolj: Prinşi conducând sub influența alcoolului

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat,a seară, pe M. Costin, de 38 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în România, pe Calea Bucureşti din localitate, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la UPU Craiova, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot aseară, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe G. Marian, de 43 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un auto înmatriculat în România, pe Calea Severinului din municipiul nostru,  având o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la SCJU-UPU Craiova, unitate spitalicească unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele celor doi şoferi s-au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS