19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni prinşi băuţi la volan

Craioveni prinşi băuţi la volan

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat, aseară, pe D. Marinel Toni, de 47 ani, din Craiova, care a condus pe str. Bariera Vâlcii, din localitate, un autoturism, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe bărbat la SCJU Craiova- Secția UPU, unde i-au fost recoltate  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Celui în cauză i s-au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Azi noapte, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a depistat pe B. Ionel, de 53 de ani, din comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, care a condus un autoturism pe B-dul Ştirbei Vodă, din localitate, având o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul  autoturismului a fost condus de echpajul de poliție rutieră la SCJU Craiova- Secția UPU, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii rutieri i-au întocmit celui în cauză acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS