Craiova: Dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice și conducerea uni autovehicul cu permisul anulatAzi noapte, în  jurul orei 3.45 , o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Craiova l-a depistat pe T. Ionuţ Alin, de 26 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe str. Calea București din municipiu, în apropiere de intersecția cu str. Sărarilor,  având permisul de conducere anulat.

Totodată, acesta a fost condus la Secția U.P.U. a Spitalulului Clinic Județean Craiova, unde a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


În acest sens, polițiștii au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul având permisul anulat, respectiv refuz de recoltare probe biologice.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 ianuarie 2018

Handbal (f): SCM Craiova joacă azi acasă cu Brăila

Handbalistele de la SCM Craiova vor întâlni astăzi, pe teren propriu, formaţia Dunărea Brăila, într-un joc restant din ultima etapă a turului Ligii Florilor. Partida din Sala Polivalentă va începe la ora 17.3o (TVR HD). Craiova ocupă locul 3 ...

Sumarul ediției de miercuri, 24 ianuarie 2018

Top