Dolj: Un tânăr a predat polţiştilor o borsetă cu bani

Adam Mădălin, 23 de ani, din Perişor, a predat, ieri, polițiștilor o borsetă în care se aflau peste 10.000 de lei, carduri bancare și acte de identitate.

Tănărul de 23 de ani le-a povestit polițiștilor faptul că, în aceeași zi, în timp ce se afla la o stație de alimentare carburant unde lucrează, în apropiere de localitatea Perișor, a găsit borseta pe unul dintre rafturi.

În momentul în care a observat că în interior se află o sumă atât de mare de bani, nu  a stat pe gânduri și a predat polițiștilor doljeni toate bunurile găsite, care au demarat imediat investigațiile, și în scurt timp au reușit să identifice persoana care l-a pierdut. Este vorba de o femeie de 41 ani, din Băilești, care a primit vestea cu mare bucurie.


Cuvintele nu sunt suficienete pentru a descrie bucuria doljencei care și-a recăpătat borseta cu documente și bani, spunând că va avea mult mai multă grijă pe viitor, mai ales că banii îi erau necesari pentru rezolvarea unor probleme personale.

Se pare că femeia de 41 de ani era în drum spre Craiova și a oprit la stația de alimentare de unde și-a cumpărat o sticlă de apă, astfel, pe fondul neatenției a uitat bunurile respective.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 24 iulie 2017

Top