17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCaravana francezei în grădiniţe se încheie cu premii, la Universitatea din Craiova

Caravana francezei în grădiniţe se încheie cu premii, la Universitatea din Craiova

Lectoratul francez al Universităţii din Craiova găzduieşte astăzi, la ora 14.00, ceremonia de înmânare a premiilor pentru studenţii Facultăţii de Litere şi profesorii participanţi la Caravana francezei în grădiniţe. Acţiunea s-a desfăşurat în perioada februarie-iunie 2017, în zece grădiniţe din Craiova. Echipele au fost formate dintr-un profesor coordonator şi câte doi studenţi, care au desfăşurat activităţi de predare-învăţare a limbii franceze folosind metode ludice, atractive, cântecele, scenete şi activităţi teatrale.
În cadrul festivităţii de premiere se vor înmâna diplome şi cadouri atât studenţilor, cât şi profesorilor care s-au implicat în mod constant în promovarea francezei precoce.
Evenimentul este organizat de Lectoratul francez al Universităţii din Craiova, Centrul de Reuşită Universitară al Universităţii din Craiova, Association roumaine des professeurs de français (ARPF), filiala Dolj, Departamentul de Limbi romanice şi clasice al Facultăţii de Litere, Universitatea din Craiova.
Proiectul, iniţiat de ARPF Dolj şi coordonat de prof. dr. Dorina Popi, de la Colegiul National „Fraţii Buzeşti”, a fost susţinut financiar de Ambasada Franţei la Bucureşti (prin Lectoratul francez al Universităţii din Craiova) si de Agenţia Universitară a Francofoniei (prin Centrul de Reuşită Universitară francofonă de la Universitatea din Craiova).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS