Craiova: Spectacolul “Cealaltă ţară”, înlocuit cu “Profu’ de religie”, la Teatrul NaţionalTeatrul Naţional din Craiova anunţă că, din cauza îmbolnăvirii unuia dintre actori, spectacolul “Cealaltă ţară” după Herta Muller, regia Alexandru Istudor, programat duminică, 4  iunie, ora 17:00 a fost înlocuit cu spectacolul “Profu’ de religie” de Mihaela Michailov, regia Bobi Pricop.

Teatrul Naţional îşi cere scuze pentru neplăcerile create și anunță că biletele  achiziționate rămân valabile la spectacolul Profu’ de religie, ce va  avea loc la aceeași oră.


În cazul în care spectatorii care au achiziționat bilete doresc să le schimbe cu unele la un alt spectacol din programul Teatrului Național  “Marin Sorescu” sau să le fie returnată contravaloarea biletelor, sunt așteptați la Agenția teatrală, până la data începerii spectacolului.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

20 octombrie 2017

Campionatul Național de cros, în Bănie

După ce luna trecută a găzduit Campionatul Național de semimaraton, orașul Craiova va fi sâmbătă gazda altei competiții atletice organizate de federație. Este vorba de Campionatul Național de cros, care se va desfășura la Hipodromul din Parcul ...

Sumarul ediției de marţi, 24 octombrie 2017

Top