Dolj: Peste 250 sancțiuni aplicate și 40 de permise reținute într-o singură ziPoliţiştii rutieri din cadrul poliţiilor municipale și orăşeneşti din județului Dolj au acţionat, marţi, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, urmărindu-se prevenirea accidentelor de circulație ce au ca si cauză generatoare neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor.

În cadrul activităților desfășurate au fost constatate 265 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 76.000 lei, dintre acestea 22 sancțiuni fiind aplicate unor șoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.


Polițiștii rutieri au dispus reținerea a 44 permise în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 mai 2018

Mehedinţi: Depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat

La data de 23.05.2018, ora 17.45, polițiștii orașului Strehaia au depistat un bărbat de 47 ani, din orașul Strehaia, jud.Mehedinți, în timp ce conducea pe raza localității un autoturism neînmatriculat în circulație. Din verificările efectuate ...

Sumarul ediției de duminică, 27 mai 2018

Top