19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr prins de poliţie după ce a furat din curtea unui bătrân

Dolj: Tânăr prins de poliţie după ce a furat din curtea unui bătrân

Poliţia Municipiului Băileşti a fost sesizată de către Pătru C., de 83 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 08 spre 09 mai, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei mai multe bunuri.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constat că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate a fost identificat făptuitorul în persoana lui S.D., de 16 de ani, din municipiul Băileşti. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, acesta a intrat în curtea bătrânului sărind gardul şi a pătruns, în seara de 08 mai, în jurul orei 22.00, în curtea locuinţei persoanei vătămate, şi a sustras o bicicletă, cinci mulinete pentru pescuit, două aparate electrice pentru vopsit şi alte bunuri, producând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.
Polițiștii au recuperat bunurile sustrase și le-au restituit persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS