14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Urmărit internațional în Belgia pentru furt din locuinţe, prins de polițiștii Secției 5

Craiova: Urmărit internațional în Belgia pentru furt din locuinţe, prins de polițiștii Secției 5

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 5 Poliție l-a depistat și prins, ieri, pe Florin Moldoveanu, de 30 de ani, din Craiova. Pe numele acestuia autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a două infracţiuni de furt prin efracţie, comise pe teritoriul acestui stat, în cursul anului 2013, fiind condamnat la pedeapsa de 37 luni închisoare cu executare.
Persoana în cauză era urmărită la nivel internațional, fiind preluată de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Astfel, craioveanul de 30 de ani a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pe timp de 24 ore.
Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, urmând ca astăzi magistrații să confirme mandatul emis pe numele bărbatului, totodată fiind continuate procedurile necesare extrădării acestuia către statul solicitant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS