Craiova: Minori cercetați pentru furtO patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 4 Poliție în timp ce executa, azi noapte, serviciul de patrulare, pe strada Ştefan cel Mare, la intersecţia cu strada Păcii, au observat un grup de tineri care, la observarea poliţiștilor, au avut un comportament agitat.

Astfel, polițiștii au procedat la legitimarea acestora, stabilind că se numesc S.G., F.V., ambii de 15 de ani și F.L., de 14 de ani, toți din municipiul Craiova.

Întrucât asupra lor au fost găsite bunuri ce nu le puteau justifica (bani, ochelari de soare, ţigări, stikuri de memorie, brichete, ş.a.) şi deoarece existau date că cei în cauză comit furturi din autoturisme au fost demarate cercetările.

Din investigații s-a stabilit că aceștia, prin efracţie, au pătruns într-un autoturism parcat pe strada Vasile Conta, din care au sustras o sumă de bani şi pachete de ţigări.


De asemenea, în aceeași noapte au sustras bunuri din alte două autoturisme din care au sustras ochelari de soare, stikuri de memorie ş.a. .

Persoanele depistate au fost conduse la sediul Secţiei 4 Poliţie în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea şi documentarea întregii activătăţi infracţionale, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 18 iunie 2018

Top