Craiova: Peste 120 de sancţiuni contravenţionale, aplicate de polițiști în 24 de orePolițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul  Biroului Rutier Municipal şi al formaţiunilor rutiere din Dolj au organizat ieri o acţiune, pe principalele drumurile  naţionale şi europene, precum și pe cele mai circulate artere rutiere din Craiova în scopul prevenirii si combaterii evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză,.

Polițiștii rutieri au urmărit și conștientizarea conducătorilor auto și a celorlalți participanți la trafic cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.


Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 127 sancțiuni contravenționale de peste 37.000 lei, dintre care 93 amenzi au fost aplicate unor șoferi pentru viteza neregulamentară. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării 3 permise de conducere, iar 2 certificate de înmatriculate au fost retrase.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 22 noiembrie 2017

Top