Concert dedicat Zilei limbii române la Craiova

Afis concert

Cu ocazia aniversării limbii române, pe 2 septembrie, va avea loc un super-concert al ”Generației Folk”, în Piața ”Mihai Viteazul” începând cu ora 20:00.

Evenimentul organizat de către Asociația Culturală AMON în parteneriat cu Junior Chamber International Craiova vă provoacă să vă deschideți sufletește și să luați parte la un spectacol inedit, dedicat tuturor craiovenilor, de la mic la mare. Sunteți liberi să cântați alături de noi cântece patriotice consacrate peste vremuri, cât și compoziții proprii din repertoriul formației amintite precedent.

”Generația folk”, ”Flacăra vie” sau ”Generația în blugi” sau în orice fel ați vrea să-i spuneți, este acel grup de tineri frumoși care și-a asumat responsabilitatea de a aduce voia bună cât mai aproape de oamenii simpli; este acel grup care vine să-ți amintească faptul că cel mai important lucru este să-ți simți sufletul liber, să-l lași să se piardă în emoție – o adevărată doză de folclor autentic.

Limba unui popor reprezintă fluxul, sângele, rădăcinile și unitate, un bun cultural ce leagă toți vorbitorii acesteia de pretutindeni. Istoria a muncit cu sârg la alcătuirea limbii române, evoluția acesteia mergând în paralel cu axa istorică în continuă expansiune, toți vorbitorii ei purtând mai departe tradiția.

Pagina evenimentului se poate accesa de la acest link: https://www.facebook.com/events/325096271158835/  şi mai multe informaţii găsiţi pe Generaţia Folk.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 25 septembrie 2016

Top