Craiova: Autovehiculele înmatriculate în străinătate verificate de poliţişti

Polițiștii rutieri craioveni, sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, au desfășurat, în perioada 15 – 21 august, în municipiul Craiova o acțiune care a avut drept scop verificarea legalității circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în străinătate.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat peste 900 de autovehicule și au constatat 2 fapte de natură penală, reprezentând infracțiuni la regimul circulației, precum și alte 148 de de abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 31.000 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 3 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.


Comenteaza acum

Alte stiri

30 septembrie 2016

CSO Filiași promite reabilitarea cu Steaua II

Nu doar CS Universitatea Craiova are meci cu Steaua în această săptămână, ci și CSO Filiași. Formația doljeană întâlnește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița, echipa secundă a grupării bucureștene, într-o partidă ...

Sumarul ediției de vineri, 30 septembrie 2016

Top