11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un minor a furat un portofel din căruciorul unui bebeluş

Craiova: Un minor a furat un portofel din căruciorul unui bebeluş

Polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, ieri după amiază, prin SNUAU 112 de către L. Elena, de 26 de ani, din Craiova, că, în timp ce se afla pe Calea București,un tânăr i-a sustras un portmoneu pe care îl avea într-un buzunar al căruciorului de copii.
În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă de siguranță, iar din discuțiile purtate cu partea vătămată a fost obținută descrierea suspectului, totodată stabilindu-se și faptul că acesta a profitat de neatenția craiovencei care lăsase nesupravegheat căruciorul copilului pentru a intra în sediul unei asociații de proprietari.
Având în vedere datele obținute, coroborate cu informațiile existente, s-a procedat la efectuarea de verificări în zona respectivă, iar în scurt timp, în parcarea unui supermarket, a fost prins și identificat C.A., de 13 ani, din Craiova asupra căruia a fost găsit portmoneul părții vătămate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS