11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLa volan, fără permis de conducere

La volan, fără permis de conducere

Trei doljeni s-au ales ieri cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de către poliţişti conducând, deşi nu aveau permis.

În jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ, în timp ce se aflau în control pe DJ 552 A, au oprit un autoturism condus de către G. Gigel, 22 de ani, din comuna Sălcuţa. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că doljeanul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis.
Tot ieri, în jurul orei 18.30, poliţiştii formaţiunii Rutiere Calafat, în timp ce patrulau pe strada A.I. Cuza, din Calafat, l-au fost depistat în trafic pe Mihăiţă S., 32 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, în ciuda faptului nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Doljeanul a fost condus la Spitalul Calafat, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele sau fiind întocmit un dosar de cercetare penală.
În  jurul orei 20.15, poliţiştii Postului de Poliţie Argetoaia, în timp ce patrulau pe Calea Bălăceşti, din localitate, l-au depistat pe Vergică C., de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată, autoturismul nefiind înmatriculat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat tânărul nici nu posedă permis de conducere auto. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS