Dolj: Doi prieteni, două dosare penale

Polițiști din Podari s-au sesizat ieri din oficiu cu privire la faptul că, pe DE 79 Craiova – Calafat,  pe a avut loc un eveniment rutier fără victime.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au identificat pe conducătorul auto N. Nicuşor, de 26 ani, dar și pe proprietarul vehiculului implicat în eveniment P. Constantin, de 32 de ani, ambii din localitatea Urzicuța, Dolj.

Din verificările efectuate s-a constatat că tânărul de 26 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și în timp ce se deplasa D.E. 79 spre comuna Radovan a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a acroșat un parapet metalic rezultând avarierea autoturismului.


În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, dar și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 17 august 2017

Top