10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Dolj: Accident în comuna Leu, pe DN 6

UPDATE Dolj: Accident în comuna Leu, pe DN 6

Un accident de circulaţie a avut loc în localitatea Leu, pe DN6. Din primele informaţii ale IPJ Dolj, este vorba de un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.
Pompierii doljeni au trimis un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

UPDATE: Trei persoane au fost rănite în acest accident. În urma primelor cercetări, polițiștii de la rutieră au stabilit că Florea Rotaru, de 66 de ani, din localitatea Ostroveni, care conducea un Peugeot dinspre Craiova către Caracal, ”într-o curbă la dreapta, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care circula în fața sa, a frânat și a pătruns pe contrasens, unde a acroșat o autoutilitară”. Mai departe, Peugeotul scăpat de sub control a lovit un taxi condus regulamentar din sens opus de craioveanul Sorinel Șacâru, de 41 de ani. În urma impactului, cei doi șoferi au fost răniți și transportați la Spitalul de Urgență Craiova. Tot la spital a ajuns şi o femeie de 29 de ani, pasageră în autoturismul Peugeot.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au mai precizat că ofițerii Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS