Craiova: Tată şi fiu, reţinuţi pentru lipsire de libertate, instigare la viol și tentativă de violO mamă, din Craiova, împreună cu fiica sa, în vârstă de 14 ani, i-au sesizat pe 10 iunie, pe poliţiştii Secţiei 2, că, în data de 9 iunie, M. Gimi, de 18 ani și tatăl său M. Petre, de 39 de ani, din municipiu, au luat-o împotriva voinței sale pe minoră și au dus-o în locuința lor unde, tânărul de 18 ani, prin constrângere, a încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta cu scopul de a o determina să se logodească.

Polițiștii au condus-o pe minoră la IML Craiova în vederea efectuării expertizei, iar prin extinderea investigațiilor și cercetărilor, în cursul zilei de ieri, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspecții M. Petre pentru săvârșirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi instigare la viol şi față de M. Gimi pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă de viol.


În aceeași zi, în baza probatoriului administrat pe numele celor doi craioveni au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 ore, fiind introduși în arestul IPJ Dolj. Astăzi, polițiștii urmează să îi prezinte instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 21 iunie 2018

Top