11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii, așteptați duminică la „Târgul jucăriilor” de la Biserica Oota

Craiovenii, așteptați duminică la „Târgul jucăriilor” de la Biserica Oota

Parohia „Maica Domnului” – Oota organizează duminică, 29 mai, începând cu ora 11.00, evenimentul caritabil „Târgul jucăriilor”, ediția a II-a. Persoanele care doresc să se alăture acestei acțiuni mai pot dona jucării sâmbătă, 28 mai, între orele 09.00 – 12.00 și 18.00 – 19.30, și dimineața, în ziua târgului, la Biserica Oota situată pe str. General Dragalina nr. 115, lângă Liceul „Traian Vuia”. Fondurile obținute în urma acestei acțiuni vor fi direcționate către acordarea de burse elevilor care provin din familii aflate în dificultate, de la Școala Gimnazială «Nicolae Romanescu» din Craiova.
„Târgul Jucăriilor pare a deveni din acțiune caritabilă o sărbătoare a copiilor.  Și pentru că zâmbetul copiilor noștri trebuie să se oglindească pe zâmbetul altor copii, trebuie să ne aducem aminte și pentru ce atât efort: pentru a ajuta, prin generozitatea noastră, copiii cu rezultate bune la învățătură, care se află în situații speciale, să treacă peste obstacole și să învețe și mai bine. Așa că vă așteptăm duminică, 29 mai, după Sfânta Liturghie, să ne jucăm, să ne vorbim, să ne privim, să fim împreună și împreună să îi ajutăm pe cei de lângă noi”, a declarat pr. Adrian Trifu, de la Parohia „Maica Domnului” – Oota din Craiova, organizatorul acțiunii caritabile.
Potrivit organizatorilor, la acest eveniment se vor alătura și membrii Centrului Național de Educare Canină, pentru a-și prezenta prietenii lor salvatori. De asemenea, va fi organizată o paradă a costumelor, copiii având posibilitatea de a se costuma în diferite personaje din povești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS