14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat ieri pe P. Marin, de 63 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 6 – în localitatea Coşoveni, având o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, polițiștii întocmind în cauză un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Segarcea l-au depistat, aseară, în jurul orei 21.00, pe I. Constantin, de 42 de ani, din comuna Cerăt, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 561 – în comuna Cerăt, având o alcoolemie de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul de 42 de ani a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, totodată în cauză fiind întocmit dosar penal.

Polițiști din cadrul Formaţiunii Rutiere Dăbuleni l-au depistat aseară pe L. Milian, de 23 de ani, din comuna Celaru, Dolj, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, fără a poseda permis și conducere sub influența băuturilor aloolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS