”Pescărușul”, pe scena craioveanăNaţionalul craiovean îi invită pe iubitorii teatrului, vineri, 29 ianuarie, de la ora 18.30 să vizionezi cea mai recentă montare a piesei lui Cehov pe scena craioveană – „Pescărușul” – o piesă clasică despre iubiri neîmplinite.

Un celebru text dramatic, în viziunea vie şi neaşteptată a regizorului Yiannis Paraskevopoluos, „Pescăruşul” este un spectacol care te captivează prin măiestria artistică a actorilor Cerasela Iosifescu – în rolul autoritarei doamne Arkadina, a Iuliei Colan – ingenua Nina, Sorin Leoveanu – scriitorul Trigorin și Vlad Udrescu – în rolul mai puţin cunoscutului creator Konstantin Treplev, dar şi prin forţa izbitoare a energiei culorilor din decorul şi costumele imaginate de Lia Dogaru.


Din distribuția spectacolului mai fac parte Valentin Mihali (Sorin), Iulia Lazăr (Mașa), Adrian Andone (Dorn), Anca Dinu (Polina), Dragoş Măceşanu (Medvedenko), Eugen Titu (Șamraev), Cătălin Vieru (Iakov).


Comenteaza acum

Alte stiri

8 iulie 2018

Zeci de mii de oameni la NEVERSEA

Zeci de mii de oameni petrec seară de seară la concertele de pe scenele amplasate pe plaja din Constanţa, unde are loc Festivalul NEVERSEA. Armin Van Buuren, unul dintre cei mai mari artişti ai genului, a spus că se simte

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 iulie 2018

Top