20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: O femeie a fost găsită de poliţişti la două zile după ce dispăruse de acasă

Dolj: O femeie a fost găsită de poliţişti la două zile după ce dispăruse de acasă

Polițiștii doljeni au găsit aseară, în urma căutărilor și investigațiilor efectuate, o femeie de 63 de ani care plecase de la domiciliu din localitatea Sălcuța, județul Dolj din data de 29 august.
Mai exact, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizați de către T. Costel, de 45 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că mama sa, T. Marioara, de 63 de ani, din localitatea Bucovăț, sat Mârza, a plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de sâmbătă, 2 august , ora 0300 și nu a mai revenit.
Polițiștii au demarat verificările și căutările, fiind constituite echipe mixte formate din poliţişti şi reprezentanţi ai administrației publice locale care au intensificat activităţile de căutare în pădurea Tencănău, punctul „Trupul lui Pop” ce aparţine Ocolului Silvic Perişor, în vederea găsirii persoanei dispărute. De asemenea, la căutări au participat și cetățeni din localitățile Mârza și Tencănău, județul Dolj. A doua zi căutările au fost continuate, iar în jurul orei 19:00, femeia fost găsită în viaţă, într-o pădure din vecinătatea localității de domiciliu, în locul denumit “Trupul Opritură”, situat între satul Tencănău şi râul Desnăţui, la limita dintre liziera pădurii şi un câmp mlăştinos.
Întrucât persoana în cauză a stat o perioadă îndelungată în pădure, polițiștii au  solicitat ambulanţa pentru a-i acorda îngrijiri medicale, iar medicii au constatat că se află în afara oricărui pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS