19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu peste 140 de km/h pe Calea Severinului

Craiova: Prins cu peste 140 de km/h pe Calea Severinului

Polițiștii Serviciului Rutier Dolj au executat o actiune, în acest sfârșit de săptămână, pe principalele drumurile naţional-europene în scopul prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, polițiștii rutieri din municipiul Craiova au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță în trafic.
De asemenea, efective din cadrul Biroului Rutier Craiova, împreună cu un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale, au organizat și executat o acțiune pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia rutieră de către conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state şi a conducătorilor de mopede şi motociclete.
Polițiștii rutieri au constatat și aplicat 224 sancțiuni contravenționale pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 31.200 lei, dintre care 148 pentru viteză neregulamentară. Au fost reținute nouă permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri l-au depistat în trafic pe C. Ioan, de 27 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Severinului din municipiul Craiova, cu viteza de 141 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS