9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Picturile unei fetiţe de 10 ani, expuse la Galeriile “Cromatic”

Craiova: Picturile unei fetiţe de 10 ani, expuse la Galeriile “Cromatic”

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vernisează vineri, 22 mai, ora 12:30, în Galeriile “Cromatic”, expoziţia de pictură „Natura plină de culoare” realizată de Cecilia – Maria Ionovici. Craiovenii vor putea admira lucrările micuţei pictoriţe până la 10 iunie 2015.

Cecilia-Maria Ionovici este elevă în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade“. La vârsta de 4 ani educatoarea ei de la Grădiniţa „Ion Creangă“ i-a descoperit talentul la desen. Iniţial era o pictură naivă desenând pentru colegi jucăriile, animăluţele preferate. La şcoală îşi ajută colegii să îşi termine picturile de la orele de desen.
La sfaturile învăţătoarei Carmen Popa a fost înscrisă la orele de pictură sub coordonarea prof. Cristina Oprea, in octombrie 2013.
Prima ei expoziţie a fost organizată în data de 14.04.2014, în ziua când a împlinit 9 ani, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu“ din Craiova având titlul „Culoare şi lumină din sufletul meu“. A doua expoziţie a fost organizată în data de 08.12.2014, la Galeriile „Cromatic“ având titlul „Feerie de iarnă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS