20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: La volan, fără permis de conducere

Dolj: La volan, fără permis de conducere

Trei bărbaţi din Dolj au fost depistaţi, vineri, de poliţişti, conducând autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, în ziua de 15 iunie, ora 19.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Argetoaia au depistat un bărbat de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped pe DJ 606A, în comuna Argetoaia, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule. În caza, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot, în ziua de 15 iunie, ora 16.15, poliţişti din cadrul Formațiunii Rutiere Segarcea și Postului de Poliţie Calopăr au depistat un bărbat de 32 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DC 95, în comuna Calopăr, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În ziua de 15 iunie, ora 18.15, poliţişti din cadrul Poliței Oraşului Dăbuleni au depistat în trafic un bărbat de 33 ani, din comuna Călărași, în timp ce conducea un moped pe DN 54A, în localitatea de domicliu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS