10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn nou Crăciun fericit alături de cititorii noștri

Un nou Crăciun fericit alături de cititorii noștri

Sărbătorile sunt întotdeauna un prilej de bucurie, iar bucuria nu este niciodată completă fără cineva alături, cu care să o putem împărtăși. Este al 22-lea Crăciun al Gazetei de Sud, al 22-lea Crăciun a cărui magie o împărțim cu voi, cititorii noștri, care ne oferiți an de an cel mai de preț cadou: fidelitatea și încrederea voastră.
Înainte de a fi un ziar, Gazeta de Sud este o echipă de oameni care se încăpățânează să creadă în niște principii, să le apere și să contribuie la schimbarea în bine a comunității din care face parte. De la redactori la echipa de tehnoredactare și până la departamentul de vânzări, cel de resurse umane sau cel economic, Gazeta de Sud înseamnă, mai întâi de toate, oameni dedicați. Înainte de a vorbi despre niște profesioniști, vorbim despre persoane extraordinare care au devenit, de-a lungul anilor, o familie. Crăciunul este și în acest an plin de magie în redacția Gazetei de Sud, datorită lor.
Echipa aceasta fantastică este cea care vă mulțumește pentru fiecare Crăciun de până acum și pentru toate cele care vor urma. Datorită vouă, cititorilor și partenerilor noștri, suntem aici de atâta vreme și ducem mai departe povestea celui mai citit cotidian regional din România. Vă mulțumim și vă urăm Sărbători fericite!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS