6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjWeekend negru: trei persoane au murit şi una este în comă

Weekend negru: trei persoane au murit şi una este în comă

În weekendul trecut, în judeţul Gorj, trei persoane au murit – două în accidente rutiere, iar a treia intoxicată cu monoxid de carbon. O a patra persoană se zbate între viaţă şi moarte, după ce a suferit intoxicaţii cu monoxid de carbon. Un bărbat, de 80 de ani, din comuna gorjeană Drăguţeşti, a murit la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Bătrânul se deplasa vineri cu bicicleta pe drumul comunal din localitatea Cârbeşti. La un moment dat s-a lovit de un copac aflat în zona drumului şi a căzut în cap. Căzătura i-a fost fatală săteanului, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Ucisă pe trecerea de pietoni

Altă persoană care şi-a pierdut viaţa la sfârşitul săptămânii trecute a fost o femeie, de 64 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Aceasta se întorcea vineri seară acasă, iar în momentul în care traversa strada pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu, a fost lovită în plin de un autoturism. Şoferul maşinii, un bărbat de 42 de ani, din Târgu Jiu, este cercetat penal pentru ucidere din culpă. Poliţiștii l-au testat cu aparatul etilotest, însă a rezultat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Familie intoxicată cu monoxid de carbon la Lelești

Un bărbat, de 79 de ani, din comuna gorjeană Lelești, a murit sâmbătă seară, iar soția acestuia, de 74 de ani, se zbate între viață și moarte, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Pompierii și medicii de la ambulanță au ajuns la fața locului. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, iar femeia a fost resuscitată câteva ore. Bătrâna a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Poliția a început o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Se presupune că monoxidul de carbon ar proveni de la o sursă de încălzire, folosită de cei doi bătrâni. O persoană a fost rănită sâmbătă seară, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren la Botorogi. Șoferul mașinii nu ar fi observat un tren InterRegio, iar mașina a fost acroșată. Pasagerul din dreapta conducătorului auto a fost rănit la cap. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale ieri, după ce patru maşini au fost implicate într-o tamponare, pe DN 67, în comuna gorjeană Scoarţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS