9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPeste 700 de apartamente beneficiază de contorizare individuală la apă

Peste 700 de apartamente beneficiază de contorizare individuală la apă

Aparegio Gorj face, la cerere, contorizări individuale
Aparegio Gorj face, la cerere, contorizări individuale

Pentru a nu suferi din cauza vecinilor rău-platnici, sute de cetăţeni din Târgu Jiu au decis să introducă sistemul de contorizare individuală. Din acest an, aproximativ 700 de apartamente sunt contorizate separat de Aparegio, furnizorul de servicii de apă şi canalizare din oraş. Nicoleta Bărbat, purtătorul de cuvânt al Aparegio Gorj, a declarat că procedura de contorizare individuală este simplă: „Foarte mulţi târgujieni solicită contorizarea individuală la apă. Au fost contorizate individual 700 de apartamente de la începutul anului şi până în prezent, la un total de opt asociaţii de proprietari“.

Debranşări individuale

Contorizarea individu-ală este apreciată atât de cetăţeni, cât și de furnizorul de apă. Aparegio are săptămânal un program de sistare a furnizării apei potabile şi menajere pentru asociaţiile sau blocurile unde se înregistrează restanţe foarte mari la facturile la apă.
În cazul contorizării separate a apei, locatarii care sunt bun-platnici vor scăpa de debranşare, care nu va mai fi la comun. „Oamenii vor să scape de neplăceri în momentul în care sunt debranşări, să nu mai fie probleme. Comanda se face la societatea noastră, administratorul se ocupă de cele necesare şi este o procedură destul de simplă“, a declarat Nicoleta Bărbat, purtătorul de cuvânt al Aparegio Gorj. Fiecare locatar care solicită acest tip de contor trebuie să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 380 şi 600 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS