20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAsculta muzică la căști și a fost lovit de tren

Asculta muzică la căști și a fost lovit de tren

Un bărbat a fost lovit de trenul Regio 2457, care circulă pe relaţia Băbeni – Călimăneşti, ieri-dimineaţă, în zona pasajului pietonal din cartierul vâlcean Ostroveni. Potrivit martorilor, bărbatul a traversat calea ferată fără să se asigure şi a fost lovit în plin de locomotivă. „Avea căştile pe urechi, asculta muzică. Cred că nu a auzit că vine trenul“, le-a declarat poliţiştilor un martor, care a şi sunat la 112.
Rănitul a fost imediat preluat de o ambulanţă şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Râmnicu Vâlcea. „A ajuns la noi cu un traumatism cranio-cerebral deschis, fractură de coloană şi bazin şi piciorul drept amputat. Era în stare critică şi a decedat la scurt timp de la producerea accidentului“, a declarat medicul de gardă.
Victima, Nicolae Popescu (foto), de 48 de ani, era contabil la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul“ din Vâlcea. Acesta era căsătorit şi avea un copil. „Sunt în stare de şoc, nu îmi vine să cred, era un om şi un coleg extraordinar. Soţia lui a sperat până în ultima clipă că va supravieţui. Îmi pare foarte rău“, a declarat Remus Grigorescu, directorul bibliotecii. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele mecanicului de locomitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS