9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCinci răniți într-un accident produs din cauza neatenției

Cinci răniți într-un accident produs din cauza neatenției

Cinci persoane au fost rănite ușor în urma accidentului produs sâmbătă seară, pe DJ 561
Cinci persoane au fost rănite ușor în urma accidentului produs sâmbătă seară, pe DJ 561

Cinci persoane, printre care și un copil de trei ani, au fost rănite ușor în urma unui accident de circulație produs sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, în localitatea doljeană Gura Văii.
După primele cercetări, polițiștii doljeni au stabilit că Adriana Blagu, de 56 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Ford pe DJ 561, „pe fondul neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un podeţ din beton“. În urma impactului a fost rănită ușor șoferița de 56 de ani, dar și alți patru pasageri din autoturism, printre care și o fetiță de trei ani.
Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple, iar Serviciul de Ambulanță a intervenit cu o ambulanță, toate persoanele rănite fiind transportate la Spitalul de Urgență Craiova. „Accidentul s-a soldat cu cinci victime conştiente, dintre care patru adulţi şi un minor. Acestora li s-a acordat primul ajutor medical la locul accidentului, după care au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgențe pentru mai multe investigaţii. La intervenţie au participat echipajul SMURD, Autospeciala de Descarcerare, Autospeciala Transport Victime Multipe şi Serviciul de Ambulanță Dolj“, au precizat pompierii doljeni.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Dolj au mai precizat că polițiștii de la Rutieră au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Tot sâmbătă seară, în jurul orei 19.15, un alt accident de circulație s-a produs pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova. Oamenii legii au stabilit că Daniel Firu, de 58 de ani, care conducea un autoturism Kia, „pe fondul neatenţiei în conducere şi a consumului de băuturi alcoolice a lovit un autoturism oprit pe prima bandă de circulaţie“.
Șoferul a fost rănit ușor în urma accidentului și a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii doljeni au explicat că și în acest caz a fost întocmit un dosar penal, însă pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS