20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Revelion cu Alex Velea și Irina Rimes la Slatina

Olt: Revelion cu Alex Velea și Irina Rimes la Slatina

Trecerea în noul an va fi sărbătorită în municipiul Slatina, pe esplanada din centrul orașului, cu un concert susținut de Alex Velea, Irina Rimes și grupul local de folk Alutus, iar la miezul nopții, timp de 15 minute, va fi un spectacol cu lasere, confetti și efecte speciale (flăcări, jeturi de aburi), potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea.

Potrivit Agerpres, pentru prima dată de când în Slatina se organizează spectacole de Revelion în stradă, focul de artificii de la miezul nopții va fi înlocuit de un spectacol de lasere de 15 minute, timp în care vor fi puse în funcțiune tunuri de confetti și proiectoare pentru efecte speciale, precum flăcări și jeturi de aburi.

Spectacolul de Revelion va începe la Slatina la ora 21,30, cu un concert al trupei locale de folk Alutus și va continua cu un concert Irina Rimes. Va urca apoi pe scenă Alex Velea, iar în pauzele dintre concerte atmosfera va fi întreținută de un DJ.

Primăria Slatina a renunțat anul acesta și la sticlele de șampanie pe care le oferea de Revelion celor prezenți la spectacolul organizat în stradă, dar pune la dispoziția spectatorilor ceai cald.

„Organizatorul evenimentului va asigura pe tot parcursul serii și nopții ceai fierbinte. Ceaiul va putea fi obținut gratuit din trei puncte de distribuție amenajate pe esplanadă”, a spus Mugurel Manea.

Costul Revelionului în stradă se ridică la 220.000 lei, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Slatina, care a menționat că suma include TVA.

Un spectacol de Revelion în stradă va avea loc și în municipiul Caracal, însă deocamdată nu a fost stabilit câștigătorul licitației

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS