9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLara Fabian, concert la Craiova pe 17 martie?

Lara Fabian, concert la Craiova pe 17 martie?

 

Concertul amânat al Larei Fabian (foto), la Craiova, ar putea fi reprogramat pe data de 17 martie, au declarat, pentru GdS, surse apropiate negocierilor cu impresarii artistei. Lara ar putea veni direct din Londra, unde are concert pe 15 martie, un ajutor în plus fiind legătura aeriană directă între Craiova și capitala Angliei. Impresarii așteaptă acum ca artista să anunțe data exactă și spun că spectacolul va fi reprogramat 100%.
La începutul acestei luni, câteva mii de persoane se pregăteau să participe la concertul Larei Fabian de la Craiova, de pe 11 decembrie, dată care a coincis cu organizarea alegerilor pentru parlament. Unii românii din străinătate, fani ai cântăreței de origine belgiană, își cumpăraseră din timp bilete de avion. Cu două zile înainte de concert, Lara Fabian a anunțat pe Facebook amânarea concertului din cauza unor probleme tehnice. Vestea s-a rostogolit repede în mediul on-line, iar anunțul i-a prins pe unii chiar în avion în drum spre Craiova. „Cu regret vă informăm că, din cauza unor probleme tehnice neprevăzute, care nu pot fi rezolvate la timp, organizatorii români ai concertului din Craiova sunt obligați să amâne data concertului. Noua dată când va avea loc spectacolul va fi anunțată cât mai repede posibil“, a postat artista pe pagina sa de Facebook.
Agenția care dorește să o aducă pe Lara Fabian la Craiova a postat și ea un mesaj, în care explica vag ce s-a întâmplat. Concertul Lara Fabian de la Craiova s-a amânat din motive independente de voința artistului, a organizatorilor sau Sălii Polivalente din Craiova, în urma unor defecțiuni tehnice de ultim moment, imposibil de remediat până duminică, 11 decembrie 2016, ziua în care cântăreața Lara Fabian ar fi trebuit să concerteze pe scena Sălii Polivalente din Craiova. Aflată în imposibilitatea desfășurării producției artistice, agenția Premium Booking transmite publicului spectator următorul mesaj: „Cu regret vă informăm că în această după-amiază au apărut dificultăți de ordin tehnic, ce nu pot fi îndreptate pentru buna desfășurare a concertului pe care artista Lara Fabian ar fi trebuit sa îl susțină duminică seară, la Sala Polivalentă din Craiova. Deși au fost făcute eforturi în încercarea de a soluționa actualele probleme, din păcate suntem nevoiți să amânăm evenimentul.
Noua dată a concertului, precum și detaliile privind modalitățile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi stabilite și comunicate tuturor spectatorilor, în perioada 16-20 decembrie 2016. Precizăm că toate biletele și invitațiile achiziționate până la acest moment își vor păstra valabilitatea pentru noua dată a concertului. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0723. 653.028“, a spus Premium Booking.

Probleme cu sunetul de la viori

Reprezentanții firmei de comunicare Art Nation Media au precizat că problemele tehnice au apărut încă din timpul concertului din Turcia, care avusese loc cu câteva zile înainte de cel programat la Craiova. „În România nu există acel aparat, iar cel din custodia echipei nu putea fi reparat, în condițiile în care se aflau în Turcia (…) (Aparatul – n.r.) a fost folosit, însă, din ceea ce știu, la acel concert au fost probleme. Au fost pauze. Calitatea show-ului nu a fost cea dorită. Dar, pentru că defecțiunea a apărut cu doar câteva ore înainte de momentul acelui concert, nu au avut cum să îl suspende… problemele vor fi remediate, iar concertul va fi cel puțin la fel de frumos ca cele două de la București și Cluj, susținute în primăvara acestui an“, au declarat, pentru GdS, reprezentanții firmei de comunicare.
Despre ce probleme tehnice putea fi vorba la un artist de asemenea calibru? GdS a aflat că de vină ar fi sistemul de amplificare a sunetului pentru viori, iar Lara, perfecționistă din acest punct de vedere, a preferat să amâne concertul. Și nu numai pe cel din Craiova, ci și pe cel din Polonia. Cei implicați în organizarea concertului spun că singura necunoscută este data și că el va fi reprogramat sigur, o dată posibilă fiind 17 martie. Explicația ar fi simplă. Pe data de 15 martie, Lara Fabian concertează la Londra, iar de acolo are avion direct la Craiova. Cele două zile ar fi suficiente pentru ca echipamentele pentru sunet, încărcate în două camioane, să fie transportate cu avionul. Din punctul de vedere al conducerii Sălii Polivalente din Craiova, sala este disponibilă în orice moment pentru concert, mai ales că managementul artistei a plătit deja chiria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS