10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎncătușat și amendat după ce a făcut scandal și s-a tuns singur într-o... frizerie

Încătușat și amendat după ce a făcut scandal și s-a tuns singur într-o… frizerie

Craioveanul susține că a fost ținut încătușat aproape trei ore de polițiștii de la Secția 2
Craioveanul susține că a fost ținut încătușat aproape trei ore de polițiștii de la Secția 2

Un craiovean de 25 de ani a fost amendat de polițiștii de la Secția 2 pentru că ar fi făcut scandal într-o frizerie de pe bulevardul 1 Mai din municipiu. Bărbatul recunoaște că a greșit atunci când a înjurat-o pe frizerița care nu l-ar fi tuns așa cum a cerut, dar susține că polițiștii care au intervenit l-au încătușat și agresat.
Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 12.30, la o frizerie de pe bulevardul 1 Mai din municipiul Craiova. Craioveanul Marius I., de 25 de ani, a povestit că totul a început după ce frizerița i-a greșit tunsoarea. „Doamna de la frizerie m-a tuns aiurea. Am rugat-o să nu termine ce începuse și să cheme pe altcineva să mă tundă. Mi-a zis că sunt tuns bine, că nu e nevoie să vină altcineva, după care a venit cineva care vindea colanți, m-a lăsat pe scaun și a plecat să cumpere sau să probeze. Atunci m-am enervat. Recunosc că am greșit, că am jignit-o, că am înjurat. A venit șefa și a încercat ea să mă tundă, dar până la urmă m-am tuns singur“, a spus craioveanul.
După ce a ieșit din frizerie, bărbatul a fost oprit de trei polițiști de la Secția 2, care l-au încătușat, l-au băgat în mașină și l-au dus la secție. „Polițiștii au venit direct la mine și mi-au cerut actele. Le-am spus că nu am buletinul la mine, după care mi-au pus cătușele, m-au băgat în mașină și m-au dus la secție. Pe drum mi-au tras mai multe ”capace”, iar le secție m-au scuipat pe rând. Recunosc că am greșit atunci când am înjurat, dar nu era cazul să mă încătușeze și să mă ridice de pe stradă ca pe un infractor. Am discutat cu un avocat, care o să formuleze o plângere împotriva celor trei polițiști“, a mai spus Marius I.
Întrebați despre acest incident, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au precizat că lucrurile au stat cu totul altfel. Oamenii legii au explicat că, marți, în jurul orei 12.30, „polițiștii au fost sesizați prin 112 de personalul unei frizerii de pe bulevardul 1 Mai despre faptul că o persoană, nemulțumită de tunsoare, i-a adresat injurii frizeriței. Polițiștii care s-au dus la fața locului au identificat tânărul în cauză și, întrucât tulbura ordinea și liniștea publică și nu a dorit să colaboreze, a fost încătușat și dus la Secție“.
Ulterior, craioveanul a fost amendat cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
Reprezentanții salonului de cosmetică unde a mers să se tundă craioveanul de 25 de ani au precizat pentru GdS că nu comentează acest incident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS