20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVeraMed - servicii medicale de încredere

VeraMed – servicii medicale de încredere

 

VeraMed este policlinica medicală ce se bazează pe trei concepte unde primează calitatea: consultaţii, diagnostic şi tratament. Personalul profesionist şi aparatura de ultimă generaţie reprezintă alte atuuri ale acesteia. Având în vedere numărul mare de cheltuieli care fac parte din bugetul unei persoane, VeraMed s-a hotărât însă să ofere o serie de pachete promoţionale şi oferte pentru următoarea perioadă.

Mai întâi de toate, este vorba de posibilitatea realizării unui set de analize medicale la preţul de 80 de lei, pachet ce include hemoleucograma, testarea glicemiei, transaminaze – TGO, TGP, bilirubina totală, bilirubina directă şi indirectă. Pachetul mai include, totodată, timp quick şi examen sumar de urină. Totul se datorează concepţiei potrivit căreia medicii VeraMed cred că pacienţii ar trebui să investească în prevenţie şi să încerce să nu neglijeze analizele medicale şi controalele periodice.

Pe lângă analize, VeraMed oferă posibilitatea realizării examenului medical pentru angajare la 67 de lei. Aceeaşi sumă este necesară şi pentru examenul medical periodic pentru angajaţi. Cei care au nevoie de fizioterapie pot apela la pachete de una, cinci sau zece şedinţe, această metodă fiind o formă de recuperare medicală eficientă, practicată încă din a doua jumătate a secolulului XX. De exemplu, VeraMed vine cu o ofertă care constă în zece şedinţe de magnetoterapie/ magnetodiaflux, curenţi terapeutici, laser terapia, elongaţie vertebrală sau şedinţe cu ultrasunete, fiecare la preţul de 80 de lei.

Nu sunt lăsate la o parte nici ofertele privind kinetoterapia. Zece şedinţe de kinetoterapie de câte 25 de minute costă 80 de lei, iar cele de 50 de minute, 160 de lei. Există şi posibilitatea efectuării a cinci şedinţe la preţul de 50 de lei pentru 25 de minute şi respectiv 100 de lei pentru 50 de minute. De asemenea, cei care aleg pachetul de cinci şedinţe de kinetoterapie primesc una gratis.

Demnă de menţionat este şi oferta privind masajul de relaxare, care se dovedeşte cel mai bun remediu pentru a scăpa de stres şi de stările de încordare. VeraMed oferă zece şedinţe de masaj la preţul de 80 de lei (15 minute), 160 de lei (30 de minute) şi respectiv 240 de lei (50 de minute). Şi pentru că celulita reprezintă o adevărată bătaie de cap, în special pentru doamne şi domnişoare, există pachete de masaj anticelulitic oferite de clinică, care constau în zece şedinţe, la preţul de 240 de lei (30 de minute) şi respectiv 320 de lei (45 de minute).

Remodelarea corporală folosind ca și tehnică ultrasunetele a devenit şi ea foarte populară în ultima vreme. VeraMed acordă o reducere de 20% la pachetul de zece şedinţe. Un astfel de pachet este disponibil la preţul de 120 de lei pentru 20 de minute şi, respectiv 160 de lei pentru 30 de minute.

Mai mult decât atât, clinica vine cu un pachet avantajoas pentru medicină internă: 200 de lei. Acest tip de pachet include consultaţie şi ecografie abdominală generală. Cu bilet de trimitere CAS preţul se reduce la 150 lei/pachet. Pachetul pentru ortopedie costă şi el 180 de lei şi include consultaţie, consultaţie fizioterapie şi opt şedinţe.

Pentru mai multe detalii despre serviciile VeraMed:

Adresă: Împaratul Traian, numărul 12, Craiova, Dolj

Telefon:  0770 465 309/ 0351 418 400

e-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS