14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu murit după ce s-au răsturnat cu mașinile

Au murit după ce s-au răsturnat cu mașinile

Două persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au fost rănite în urma a două accidente de circulație produse duminică pe șoselele din județul Dolj.
Primul accident a avut loc în jurul orei 14.30, pe DJ 561, între localitățile Segarcea și Calopăr. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Ionuț Dumitru, de 29 de ani, din comuna doljeană Calopăr, care conducea un autoturism Volkswagen, „pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se de mai multe ori în afara carosabilului“. În urma accidentului și-a pierdut viața Florian Ilie, de 46 de ani, pasager în autoturismul condus de Dumitru, iar alți doi pasageri au fost răniți. Polițiștii doljeni au mai explicat că șoferul a suferit leziuni care nu îi pun viața în pericol.
Câteva ore mai târziu, în jurul orei 21.30, alt accident mortal a avut loc pe centura municipiului Calafat. Oamenii legii au precizat că Octavian Ududui, de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism BMW, a pierdut controlul direcţiei și s-a răsturnat în afara șoselei.
Șoferul autoturismului a murit în urma accidentului, un pasager a fost rănit grav, iar alți doi au suferit leziuni mai ușoare. După primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula șoferul de 38 de ani.
Tot duminică, oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Craiova şi cei din cadrul formaţiunilor rutiere ale poliţiilor municipale şi orăşeneşti din județul Dolj au ieșit în trafic pentru a-i sancționa pe șoferii care încălcă regimul legal de viteză. În urma acțiunii, polițiștii au aplicat 121 de sancţiuni în valoare totală de 36.500 de lei. Dintre cele 121 de amenzi, 79 au fost date șoferilor care au depășit viteza legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS