9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCentrul Turistic pentru Agrement și Sport, aproape gata

Centrul Turistic pentru Agrement și Sport, aproape gata

Centrul Turistic pentru Agrement și Sport, care este finanțat 50 la sută din bugetul Consiliului Județean Dolj și 50 la sută din fonduri europene, va deveni funcţional în curând. Construcțiile aflate în apropierea Aeroportului Internaţional Craiova, mai exact în spatele blocurilor aviatorilor, au costat 3,7 milioane de euro. Începând din acest an, craiovenii vor putea să joace fotbal, tenis, baschet sau bowling în condiții optime.
„Centrul Turistic pentru Agrement și Sport are două terenuri de fotbal, unul cu gazon artificial, altul cu iarbă, ambele cu nocturnă profesionistă, o pistă de alergări, terenuri de tenis, de volei, de baschet, de bowling, cățărări. De asemenea, o clădire adăpostește o sală de fitness, de bodybuilding, de tenis de masă, de biliard, dușuri, tot ce îi trebuie unui centru de agrement. Suntem gata să-l punem la dispoziția craiovenilor, în luna martie, cu prilejul unui eveniment special, poate un meci de juniori la nivel de țări, la care sperăm să vină și președintele Federației Române de Fotbal, să putem să-l inaugurăm oficial“, a precizat Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.
Cu banii pe care îi va încasa din folosirea bazei, Consiliul Județean Dolj speră să facă și alte investiții. Centrul Turistic pentru Agrement și Sport a fost dat spre administrare Clubului Sportiv Județean Știința „U“ Craiova.
„Vom încerca săptămâna viitoare să stabilim tarifele finale pentru accesul în bază și pentru toate facilitățile, pentru ca apoi să le prezentăm în cadrul ședinței Consiliului Județean Dolj din această lună. Începând cu luna martie, baza va fi deschisă oricui dorește să vină să practice sport, să joace fotbal, baschet, volei, tenis, bowling, tenis de masă, biliard, să facă cățărări. Avem și saună pentru cei interesați“, a precizat Bogdan Pâncu, directorul Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa „U“ Craiova.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS