14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFord România, alături de victimele tragediei din București

Ford România, alături de victimele tragediei din București

Tragedia din clubul Colectiv a zguduit o țară întreagă. Mii de oameni s-au mobilizat într-un marș comemorativ, alte sute de persoane au format cozi de ore întregi pentru a dona sânge, tinerii din lumea întreagă au preluat și au distribuit informații despre supraviețuitori pe profilele lor de socializare, în dorința de a ajuta. România a dat dovadă de mobilizare și solidaritate. O țară unită într-un gând: „Doamne ferește!“.
Compania Ford România se alătură și ea eforturilor tuturor celor implicați în ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.
„Ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate în tragicul incendiu de vineri seară. Transmitem condoleanțe familiilor îndurerate și multă sănătate și putere celor care se luptă acum pentru viața lor. Dorim să ne alăturăm eforturilor colective și donăm suma de 20.000 de lei pentru intervenții și tratamente necesare supraviețuitorilor“, a declarat Ana Maria Timiș, purtător de cuvânt al Ford România.
Donația companiei Ford face parte din acțiunile de responsabilitate socială demarate în 2014 în parteneriat cu Fundația Gazeta de Sud.
Mii de olteni au beneficiat în urma proiectelor implementate în perioada 2014-2015 de Ford România și Fundația Gazeta de Sud. Reprezentanții companiei își exprimă angajamentul față de comunitatea locală și continuă și în anul 2015-2016 seria acțiunilor umanitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS