11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCadavrul unei adolescente, găsit în Parcul „Romanescu“

Cadavrul unei adolescente, găsit în Parcul „Romanescu“

Corpul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit sâmbătă, în jurul prânzului, în Parcul „Nicolae Romanescu“ din municipiul Craiova. Cadavrul era în stare avansată de putrefacție și a fost descoperit în spatele parcului, într-o zonă cu vegetație bogată. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj nu au oferit mai multe amănunte despre acest caz, doar au confirmat descoperirea macabră și au explicat că ancheta privind moartea suspectă a persoanei decedate a fost preluată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Corpul neînsuflețit a fost dus la morgă, urmând ca medicii legişti să stabilească exact cauza decesului tinerei.
Este vorba despre Alexandra Goghez, de 17 ani, din comuna doljeană Goiești, elevă la Colegiul „Gheorghe Chițu“ din Craiova, dată dispărută de familie în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Adolescenta, care lucra la o terasă din Parcul „Nicolae Romanescu“, ar fi fost văzută în viață ultima dată pe 28 iulie, în jurul orei 23.50, când a plecat de la terasă, după cum reiese dintr-o postare a unei prietene de-ale ei pe pagina de Facebook. „Vă rog din suflet, persoanele care aţi văzut-o pe Alexandra în data de 28.07.2015, în jurul orei 23.50, în zona Parcului «Nicolae Romanescu», vă rog lăsaţi un mesaj pe chat sau pe numărul ei de telefon… Vă rog! Orice informaţie cât de mică e utilă. Mulțumesc!“, suna mesajul disperat. Deși dată dispărută, Alexandra Goghez nu figura pe site-ul Poliției Române la rubrica de persoane dispărute sau urmărite.
Surse din rândul anchetatorilor au explicat că stabilirea cauzei morții va fi o misiune destul de dificilă pentru medicii legiști, mai ales că trupul tinerei a fost și devorat de câini. Aceleași surse nu au confirmat că moartea adolescentei ar fi fost violentă, acest lucru urmând să se stabilească abia după efectuarea necropsiei. Anchetatorii verifică dacă fata a fost omorâtă, iar dacă se confirmă acest lucru, trebuie să stabilească dacă omorul a avut loc în locul unde a fost găsită sau cadavrul a fost adus acolo.
Zeci de prieteni au postat mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a Alexandrei Goghez, spunând că nu le vine să creadă că nu mai este printre ei. „Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus… iar tu să ai grijă de familia ta de acolo… Dumnezeu să îi pedepsească pe cei ce ți-au făcut rău. Odihnește-te în pace, Goghez Alexandra! Nu o să te uit niciodată, copil frumos“, a scris una dintre prietenele ei. Unii dintre vecinii din comună au declarat pentru GdS că Alexandra era o fată cuminte, singură la părinți și făcea naveta zilnic între școală și casă. Alții au precizat că este posibil ca fata să fi intrat într-un anturaj dubios, deoarece în urmă cu două săptămâni plecase de acasă după o ceartă cu părinții.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS