9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie pe străzile din Bănie

Razie pe străzile din Bănie

Polițiștii doljeni au dat aproape 300 de amenzi în urma unei acțiuni organizate pe străzile din Craiova
Polițiștii doljeni au dat aproape 300 de amenzi în urma unei acțiuni organizate pe străzile din Craiova

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au făcut la sfârșitul săptămânii trecute o razie pe străzile din Craiova, ocazie cu care au fost amendați aproape 300 de șoferi și motocicliști.
„Efectivele Poliţiei Craiova – Biroul Rutier şi secţiile urbane Craiova au acționat pe principalele artere rutiere din municipiul nostru unde au fost înregistrate evenimente rutiere în care sunt implicaţi conducătorii de motociclete, un accent deosebit punându-se pe verificarea documentelor însoțitoare ale autovehiculelor înmatriculate în alte state“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj. La acțiunea oamenilor legii au participat și luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Dolj.
În urma acțiunii au fost verificate în trafic aproximativ 500 de autovehicule, iar peste 600 de persoane au fost legitimate. În total, oamenii legii au dat 273 de amenzi în valoare de peste 57.000 de lei. Dintre acestea, 100 de amenzi au fost date șoferilor care au depășit limita legală de viteză, 35 celor care conduceau mașini înmatriculate în alte state, iar alte șapte amenzi au fost aplicate motocicliștilor. În plus, polițiștii au reținut opt permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.
Reprezentanții IPJ Dolj au dat ca exemplu o șoferiță de 51 de ani, care a fost depistată conducând pe Calea Severinului cu viteza de 106 km/h, dar și doi motocicliști. Unul a fost amendat pentru că „în zona Universitate a turat în mod nejustificat motorul tulburând liniştea locatarilor prin producerea de zgomote de intensitate mare“, după cum au precizat polițiștii doljeni. Al doilea a fost oprit pe strada Unirii și sancționat pentru că nu avea la el documentele cerute de polițiști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS