14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAndreea Munteanu va fi propusă pentru titlul de Gorjeanul Anului

Andreea Munteanu va fi propusă pentru titlul de Gorjeanul Anului

Gimnasta Andreea Munteanu, originară din comuna gorjeană Bustuchin, va fi propusă pentru titlul de Gorjeanul Anului ca urmare a performanțelor sportive obținute, a declarat luni, președintele Consiliului Județean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu.

„Gimnasta Andreea Munteanu a fost în permanență în atenția noastră, a mea personal. (…) În vizorul premiilor acordate de Consiliul Județean cu ajutorul sponsorilor este încă de acum trei ani, iar anul acesta va fi propusă personal de mine și supusă analizei comisiei de specialitate din cadrul instituției ca să primească titlul de Gorjeanul Anului”, a spus Ion Călinoiu.

În context, primarul Florin Cârciumaru a precizat că pe 21 mai, cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu, în cadrul unei ședințe festive, Andreea Munteanu va primi și titlul de cetățean de onoare al orașului, precum și o sumă de bani din partea autorităților locale.

Gorjeanca Andreea Munteanu a cucerit medalia de aur la bârnă la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Montpellier (Franța), cu o notă de 14,366. Munteanu a adus singura medalie a echipei feminine la Montpellier, acesta fiind, totodată, al 12-lea titlu european la bârnă pentru România, cele mai multe fiind câștigate de Cătălina Ponor (4).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS