11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBiblioteca Aman la "Festivalul Primăverii"

Biblioteca Aman la „Festivalul Primăverii”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează în perioada  4-5 aprilie 2015, cu prilejul „Festivalului Primăverii”, ediția a II-a, activitate desfășurată în incinta Centrului Multifuncțional Romanești, o serie de evenimente culturale în cadrul cărora jocul, muzica, lectura și cultura se vor îmbina armonios pentru a bucura sufletele celor dornici de frumos.
Toți craiovenii prezenți în cele două zile de activități își vor putea face permis electronic de bibliotecă pentru a deveni utilizatori activi și a putea beneficia de toate serviciile Bibliotecii „Aman”.

„Pentru această a doua ediție, Biblioteca propune o grilă de programe culturale pe care, ne-o demonstrează succesul de care se bucură, craiovenii le vor aprecia. Organizăm lecturi și jocuri în limba engleză, ateliere de face-painting și vizionari de filme educative. Trupa de Teatru Cutezătorii, un proiect de succes al bibliotecii, va derula activitatea în Țara lui Piticot,lectură din basme populare românești. Apropierea sărbătorii Sfintelor Paști va fi marcată prin organizarea unui atelier hand-made în care, asistați de bibliotecare, copiii vor confecționa decorațiuni tematice. Tot la standul nostru, al bibliotecii, craiovenii se vor putea informa despre ultimele cărți apărute, vor audia recitaluri de chitară și voce și, să nu uităm, vor avea ocazia să-și facă permise electronice de bibliotecă. Sperăm că totul va ieși bine și le lansăm craiovenilor invitația de a veni în număr cât mai mare”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS