15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Poliţiştii au controlat staţiile CFR

Vâlcea: Poliţiştii au controlat staţiile CFR

Poliţiştii Biroului Transporturi Vâlcea au executat în perioada de 5 -11 februarie acţiuni  împreună cu jandarmi şi organe de control CFR din cadrul Regionalei Craiova, pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică în staţii şi trenurile de persoane, combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, precum şi a fenomenului de călătorie frauduloasă.

Cu această ocazie, au fost efectuate 104 verificări în staţii, trenuri, triaje, fiind legitimate 83  de persoane şi depistaţi 53 de călători frauduloşi. De asemenea, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 600 de lei.
În aceiaşi perioadă s-a acţionat împreună cu structurile poliţiei rutiere  pe linia prevenirii accidentelor la trecere la nivel cu cale ferată.

Pe parcursul acţiunilor desfăşurate poliţiştii PPTF Drăgăşani au identificat în zona Staţiei CF Drăgăşani pe minorul S.M., de 9 ani, din comua Prundeni. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta plecase voluntar de la domiciliu, motiv pentru care a fost predat familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS