UPDATE Cod galben de ceață în Dolj și OltAdministrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare od galben de ceață pentru județele Dolj și Olt, valabilă azi, până la ora 11.00.

Astfel, meteorologii anunță că în jumătatea sudică a judeţului Olt, dar și în județul Dolj, inclusiv pe drumurile judeţene şi europene aferente celor două județe, se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m.


UPDATE: Meteorologii au prelungit intervalul avertizării de Cod galben pentru județele Dolj și Olt. Așadar, în jumătatea sudică a judeţului Dolj şi Olt, inclusiv drumurile judeţene şi europene aferente şi municipiile Calafat, Băileşti, Caracal, se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m


Comenteaza acum

Alte stiri

18 iulie 2018

Cod Galben de vânt în Dolj şi Mehedinţi

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de Cod Galben de vânt până astăzi la ora 20.00, în judeţele Dolj şi Mehedinţi. Se vor semnala local intensificări ale vântului, din sector vestic, ce vor atinge la rafală 55-65 km/h.

Sumarul ediției de sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Top