6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a răsturnat pe Drumul Județean 561

S-a răsturnat pe Drumul Județean 561

Două persoane au fost rănite ușor în urma unui accident de circulație produs ieri, pe DJ 561, în apropiere de localitatea doljeană Gura Văii. Din primele cercetări ale polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Cătălina Bădărău, de 40 de ani, din Segarcea, care conducea ieri un autoturism Dacia Sandero pe DJ 561, către Craiova, a pierdut controlul direcției într-o curbă la stânga și s-a răsturnat în șanțul de pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, atât șoferița, cât și fiul său, în vârstă de 14 ani, au fost răniți și transportați la Spitalul de Urgență Craiova. Potrivit polițiștilor doljeni, victimele accidentului au suferit leziuni ușoare care nu le pun viața în pericol.
După producerea accidentului, membrii familiei șoferiței au dat vina pe drumari, care nu au aruncat nisip și sare pe acea porțiune de drum, care era destul de alunecoasă. „Porțiunea asta a șoselei ar fi trebuit dată cu nisip. Dacă aceia care răspund de drumuri și-ar fi făcut datoria, accidentul nu s-ar mai fi produs“, a spus tatăl șoferiței.
Întrebați despre starea Drumului Județean 561, reprezentanții SC Lucrări Drumuri și Poduri Dolj au precizat pentru GdS că problemele au apărut din cauza chiciurii din copaci, și nu din cauza poleiului. „Drumul a fost inspectat dimineața și nu a fost nevoie să intervenim. Ulterior, când s-a încălzit, chiciura din copaci a căzut pe partea carosabilă“, a explicat Gheorghe Mâciu, directorul SC Drumuri şi Poduri Dolj.
La rândul lor, polițiștii doljeni au precizat că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS