17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPersoane fără adăpost ajutate de poliţiştii craioveni

Persoane fără adăpost ajutate de poliţiştii craioveni

Ca urmare a verificărilor şi activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, în această perioadă în care au fost înregistrate temperaturi extrem de scăzute, au fost identificate mai multe persoane fără adăpost, situaţii în care a fost luată măsura transportării a acestora în spaţiile special amenajate.

În prima zi a anului 2015, poliţiştii Secţiei 5  au procedat la verificarea teritoriului de competenţă, respectiv a locurilor unde se deţineau date că sunt frecventate de persoane ce fac parte din categoria celor mai sus amintite, identificând o femeie de  39 ani, din Craiova. Persoana în cauză a fost condusă la sediul secţiei în vederea transportării acesteia în cadrul centrelor de adăpost. În acest sens a fost solicitat telefonic un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, care a transportat persoana în cauză la Asociaţia „Vasiliada”.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 4 şi 5, în urma verificărilor efectuate au identificat şi condus la centre speciale de cazare persoane fără adăpost mai multe persoane care fac parte din această categorie:  L. Daniel, de 39 de ani şi L. Liviu, de 37 de ani, ambii din Craiova, Ş. Ion, de 46 ani, din comuna Almăj, judeţul Dolj şi C. Marinel, de 28 de ani, din Filiași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS