6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, pe DN 65

Olt: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, pe DN 65

Doi bărbați și o femeie au fost răniți, ieri, în timpul unui accident rutier grav, petrecut în afara localității Bobicești, județul Olt. Toate cele trei victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pompierii din cadrul Gărzii Balș și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță au intervenit ieri, 19 decembrie, în jurul orei 15.00, pe D.N. 65/E 574, în afara localității Bobicești, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier. Apelantul Numărului Unic 112 nu a putut preciza dacă sunt persoane încarcerate.

În accident au fost implicate două autoturisme (unul înmatriculat în Dolj și unul în București), iar o persoană a rămas încarcerată, pe scaunul din dreapta-față. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu un echipaj SMURD și o autospecială de intervenție, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare. Salvatorii au acționat concomitent pentru extragerea victimei încarcerate din autoturismul avariat și pentru acordarea îngrijirilor medicale celorlalte două victime. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din București, a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și preluat de personalul medical. Pacientul prezenta traumatism cranio-facial, traumatism coloană cervicală, traumatism toracic, suspiciune de fractură bazin și suspiciune de fractură piramidă nazală. Acesta a fost transportat la UPU Craiova. Rănită în accident a fost și o femeie, în vârstă de 24 de ani, din București, transportată la UPU Slatina cu suspiciune de fractură la membrele superioare și excoriații la față și membre superioare. Cel de-al treilea rănit, șoferul, în vârstă de 25 de ani, din Lehliu Gară, a fost transportat la CPU Balș. Acesta prezenta dureri toracice, abdominale, lombare și la membrul superior drept. Toate cele trei persoane rănite se aflau în autoturismul înmatriculat în București.

  

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS