11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Doi copii şi doi adulţi au ajuns la spital, în urma unui accident produs în Drobeta Turnu Severin

Mehedinţi: Doi copii şi doi adulţi au ajuns la spital, în urma unui accident produs în Drobeta Turnu Severin

Doi copii cu vârste de trei şi şase ani şi doi adulţi au ajuns în această după-amiază la spital, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident produs la intersecţia străzilor Traian şi Independenţei din Drobeta Turnu Severin. Şoferul unui autoturism care circula pe strada Independenţei către Bulevardul Tudor Vladimirescu nu a oprit la indicatorul „Stop”, la intersecţia cu strada Traian, maşina fiind lovită de un alt autovehicul care circula regulamentar.

La locul accidentului au ajuns trei autospeciale din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi Serviciului SMURD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, care au preluat victimele – două fetiţe şi doi adulţi. Potrivit medicilor, copilele sunt în afara oricărui pericol, nefiind rănite, dar au fost duse la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru investigaţii suplimentare. Celelalte două victime transportate la spital sunt şoferul şi pasagerul din autoturismul care circula regulamentar.

La faţa locului se află echipaje de poliţie, care cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS