16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAnsamblul „Maria Tănase“ oferă „Daruri de sărbători“

Ansamblul „Maria Tănase“ oferă „Daruri de sărbători“

Ansamblul folcloric „Maria Tănase“ le oferă craiovenilor în prag de sărbători, vineri, 12 decembrie, de la ora 18.00, în sala Operei Române din Bănie, câteva daruri muzicale alese.

Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîţu Stoian, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Aneta Şişu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer, Liviu Dică, Izabela Tomiță, împreună cu orchestra şi dansatorii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase“ vor urca pe scenă pentru a aduce spiritul sărbătorilor în cadrul spectacolului „Daruri de sărbători“. Invitat special este Mirabela Dauer, care va susține un recital de muzică ușoară.
Colinde cunoscute, precum „Deschide ușa, creștine!“, dar și melodii culese de artiștii Ansamblului din zonele din care provin îi vor introduce pe spectatori în spiritul sărbătorilor. Cântecele de voie bună și dansurile nu vor lipsi din programul serii. „Secția de dans a pregătit mai multe momente coregrafice din zona Olteniei, dar și din repertoriul internațional: dansuri ungurești, germane și poloneze“, a precizat Ionel Garoafă, coregraful Secției de dansatori a Ansamblului Folcloric „Maria Tănase“.
Biletele se găsesc la Agenția Operei Române. Prețurile lor sunt de 30 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari – 20 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS