19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Minori prinşi la furat în hypermarket

Craiova: Minori prinşi la furat în hypermarket

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 au fost sesizaţi aseară de către agenţi de pază cu privire la faptul că au fost surprinşi doi minori care au sustras, dintr-un hypermarket, mai multe bunuri.
Oamenii legii ajunşi la faţa locului au identificat minorii în vârstă de 11 şi respectiv 12 ani, ambii din Craiova. Aceştia reuşiseră să sustragă bunuri în valoare de 317 lei, pritre care obiecte de îmbrăcăminte şi dulciuri.
Prejudiciul a fost recuperat prin achitarea bunurilor către reprezentanţii societăţii comerciale, iar pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Tot aseară, poliţiştii craioveni au întocmit dosar penal pentru furt şi pe numele unui tânăr de 16 de ani, din comuna Dobreşti, Dolj care a fost prins, în acelaşi hypermarket, în timp ce sustrăgea bunuri.
Poliţiştii au stabilit că acesta a sustras produse alimentare în valoare de aproximativ 50 de lei. Prejudiciul a fost recuperat prin restituirea bunurilor către reprezentanţii magazinului, tânărul fiind acum cercetat penal pentru furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS